Serviceinriktad tandläkare i Solna

Det är viktigt med en god munhälsa för att minska risken för hål i tänderna. En tandläkare i Solna erbjuder effektiv tandvård i fräscha och moderna lokaler.

Redan som barn får vi höra om hur viktigt det är att borsta tänderna morgon och kväll. Likaså får vi kunskap om att tandtroll tycker om godis och sötsaker. Men vi får också lära oss att tänderna inte mår bra av för mycket sött.

Men även om vi vet allt det där är det lätt hänt att slarva med tandborstningen och frossa i godsaker. Det kan leda till hål i en tand, tandköttsproblem eller andra besvär i munnen. Även medicinering kan leda till dålig munhälsa. För att kontrollera hur dina tänder mår kan du boka en tid för undersökning hos en tandläkare.

Oroa dig inte över ett besök hos en tandläkare

I Solna finns det moderna tandvårdskliniker som erbjuder många olika behandlingar samt undersökning. En del personer kan känna ett obehag när de hör ordet tandläkare. Men du ska inte oroa dig inför ett tandläkarbesök. Erfarna tandläkare och tandsköterskor tar väl hand om dig som patient och gör allt för att du ska känna dig bekväm.

Vid behov får du bedövning så att din behandling blir smärtfri, och det går att göra en liten paus om du vill det. Tala gärna om för din tandläkare i Solna om du känner dig orolig inför en undersökning eller en behandling. Det blir lättare för dem då att ta hand om dig på rätt sätt, så att du känner dig lugn och trygg. Mer kring tandläkare kan du hitta här: https://solnadental.se/ 

7 Feb 2023